Pro-Partner

Pagina afdrukken

Unieke participatie mogelijkheid diverse regio's

Dossiernummer:
PP 111203
Type onderneming:
Dienstverlenend
Korte omschrijving:

In verband met marktpotentie en groeiambitie zoekt een al 30 jaar lang landelijk opererende organisatie ondernemende compagnons (MBI’ers). De organisatie richt zich op de ondersteuning van de ambitieuze MKB ondernemer die mogelijk op veel vakgebieden zijn vragen heeft gesteld. 

Het betreft iemand met brede kennis van een aantal bedrijfsprocessen die de DGA in het MKB op veel vlakken kan adviseren tegen een tarief met juiste prijs/kwaliteit verhouding.

De MBI’er heeft zijn voelsprieten in de markt en voelt precies aan waar zijn klant behoefte aan heeft en faciliteert de klant. De MBI-kandidaat maakt eigen keuzes in het aanbieden van het juiste pakket voor zijn klant en tegen welke prijs. Tegenwoordig speelt het onderwerp ‘bedrijf te koop’ en ‘(her)financiering van activiteiten’ al snel een rol bij klanten.

Omdat de organisatie onderdeel is van een breder opererende groep van bedrijven is bedrijfsbemiddeling, financieringsproblematiek en actieve participatie in projecten onderdeel van de portefeuille van de enthousiaste MBI kandidaat.

Achter de organisatie staat een participatiemaatschappij, waardoor kapitaal voor de ondernemer toegankelijk wordt, buiten het bancaire traject om. Sámen ondernemen is het motto. Hiermee vormt de organisatie het externe MT voor de kleine- tot middelgrote MKB onderneming. Een onderscheidend crisisbestendig concept.

Een unieke kans voor de ondernemer die zijn/haar bedrijfsactiviteiten heeft beëindigd en kennis, ervaring en netwerk breed wil inzetten of voor mensen uit het hogere management, die hetzelfde voorstaan. 

Aantal medewerkers (cat):
5-15
Regio:
Amsterdam/Enschede
Indicatievraagprijs:
Inleg E.V. vereist 50k

Nieuwsbrief

    
Pro-Partner Intermediair